Kunsten at skabe et livsskifte

Få klarhed på hvordan du laver et livsskifte efter dit navneskifte

 

Det er dine nye navne der starter processerne til dit nye liv - og så er det dig der fører dem til dørs. Dette kursus er til dig der vil elske at forstå, hvordan du afslutter de processer, der er dit ansvar.

 

Dit navneskift har igangsat processer, men det færdiggør dem ikke. Det igangsætter og du afslutter. Ved du hvordan du mest effektivt håndterer den proces? Det vil jeg rigtig gerne lære dig. Navneskiftet ændrer dit liv 50 %. De resterende 50 % er dit eget ansvar at ændre på.

I takt med at jeg har hjulpet flere og flere mennesker med et livsskifte og selv har ændret navn flere gange, har jeg opdaget at der er et behov for at italesætte den fase af navneskiftet, som handler om hvad du selv skal gøre, for at gå fra dit gamle ståsted til dit nye, kommende ståsted. Derfor har jeg lavet et kursus, hvor jeg deler ud af mine erfaringer.

Er du der i livet, hvor du har mærket en ændring af dit navneskift? Og har en forståelse for hvordan du skal arbejde med dig selv igennem din fødselsdag? Men mangler næste step, for at integrere det nye liv, der venter på dig? Så er dette kursus skabt til dig.


På kurset får du indsigt i:

  • 5 trin til at gå vejen fra dit gamle til dit nye liv
  • Redskaber til at tippe balancen fra dit gamle jeg til din nye identitet
  • Forståelsen for hvordan du håndterer problemer der opstår i navneskifteprocessen
  • Metoder til at hæve din vibration, så du føler dig mere let
  • Øvelser til at integrere den storhed, der venter på dig


Det får du via:

  • Lydfil på 100 minutter, hvor al teori gennemgåes
  • Arbejdsbog på 24 sider, der hjælper dig med at finde frem til de svar der ligger gemt inde i dig, der kan hjælpe dig videre i dit liv


 

Du begynder at stråle når du engagerer dig i livets processer og ikke blot iagttager dem, som var du tilskuer til dit eget liv.

 

Pris

Produktet udgår den 15. april 2020 og derfor sparer du lige nu 50 %. Din pris er 342,5 kroner (normalpris 685 kroner) for lydfil på 100 minutter og en arbejdsbog, der tilsammen hjælper dig med at skabe den tilværelse, du ønsker for dig selv.

Kurset er dit til evig tid.

Kurset er inklusiv teknisk support. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected]

Handelsbetingelser

 

Your Instructor


Allberte Phi Poss
Allberte Phi Poss

Allberte har siden 2009 beskæftiget sig med numerologi og været uddannelsesleder fra 2013. Hun har hjulpet mere end 5.000 mennesker, undervist mere end 200 personer og har tilsammen mere end 50.000 timers erfaring. Hun har været med i flere radio- og TV-programmer og rådgiver i dag flere af landets frontfigurer.

Allberte brænder for at gøre en forskel i verden og hjælpe mennesker og virksomheder med at skabe større bevidsthed, oprigtig lykke og vækst i tilværelsen.This course is closed for enrollment.